eesti english

Uudised

Jan 27, 2020

Kutsume TOIDUPAKKUJATE JA KOKKADE KONTAKTÜRITUSELE


Hiidlaste Koostöökogu kutsub ühiselt Hiiumaa toitu tutvustama 11. VEEBRUARIL kell 14:00-18:00 TOIDUPAKKUJATE JA KOKKADE KONTAKTÜRITUSEL, mis toimub Tallinnas Balti Jaama turu teisel korrusel Humalakoja Resto esitlusköögis. Üritusel on võimalik tutvustada oma tooteid Eesti Peakokkade Ühenduse liikmetele/peakokkadele, et luua uusi kontakte ja leida võimalusi koostööks.

Kontaktüritus on hea võimalus Hiiumaa tootjatele tutvustada oma tooteid Eesti restoranikokkade koorekihile ning seeläbi leida võimalusi oma toodete pakkumiseks Eesti parimate restoranide menüüdesse. 

Otsime ettevõtjaid, kes on huvitatud osalema kontaktüritusel, et tutvustada oma tooteid  Eesti edukate restoranide kokkadele. Koondame Hiiumaa puhtaid ja erilisi maitseid. Oodatud nii põllumajandusliku tooraine- (liha-, mee-, marja, juur- ja puuvilja jne) kui valmistoodete tootjad (mahlad, tee- ja maitseainesegud,  moosid, lihatooted jne).

Palun andke teada 31. jaanuariks oma ideedest, kas soovite saata oma toote esitluse ja mida saate pakkuda, aadressil info@kogu.hiiumaa.ee

 

11. veebruari ürituseks ootame ettevõtjalt toodete nimekirja toote kirjelduse hindade ja kogustega, mida suudate restoranidele pakkuda. On võimalik oma toodet degusteerimiseks esitada (räägime selle eelnevalt läbi).

Tänaseks on teada, et osaleb ca 20 peakokka. Üle Eesti on tulemas 27 lauda eri piirkondade ja ettevõtete toodetega.

Kontaktürituse korraldavad koostöös Maaeluministeerium, MTÜ Eesti 

Maaturism, MTÜ Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ja Eesti Peakokkade
Ühendus.
Hiidlaste Koostöökogu toetab ettevõtmist Lühikeste tarneahelate projektist.


Lugupidamisega

MTÜ Hiidlaste Koostöökogu info@kogu.hiiumaa.ee, 5178597