eesti english

Uudised

Dec 10, 2019

Kui lähed reisile, siis ikka Hiiumaale


Kuku-raadio just nii soovitabki, tuues esile Hiiumaa head maitsed ja toredad inimesed. Ja nüüd ongi nii, et tulles Hiiumaale on kui oleks juba tuttavad ees! Tead, kelle jogurtit ja juurikat osta, tead, miks on rohumaal kasvanud veise- ja lambaliha just söömiseks parim, ning saad soovituse, millistes restodes on hea liha saadaval üle Hiiumaa. Saade Reisirada  toobki eestlase raadiosse järekuulamise võimalusega teadmise saarest, kus paneb laenatud kits aluse ettevõtlusele ja eksisteerib õunakasvatusdünastia. Kus õpitakse mesilastelt, räägitakse õllelugu, valmib Eesti suurim leib ja korendusaiast saab auhinnatud pakendidisain ning mis on Hiiu viiul ja Pariisi kohvik. REISIRADA ilmus esimest korda pühapäeval, 8. detsemvbril kell 4, saatejuht Thea Karin.

Fotol mahetalunik Kaire ja reporter Thea

 

Saates kuuled lugusid meie ettevõtjatelt: HIIUMAA Köök ja Pagar, Hiiu Gourmet, Lemmena mesi, Lepaniidi talu, Lest & Lammas, Triinu Õunamahl, Hiiumaa Muuseum, Hiiumaa Lihatööstus, Roograhu, sekka veel ka intervjuu praamikapteniga, kes iga päev Hiiumaa ja mandri vahet sõidab. 

Saadet toetab Hiidlaste Koostöökogu projektist Kohalik toit trendikaks.