eesti english

Uudised

Dec 3, 2019

Talvisel omatoodangu laadal saad tuttavaks meie oma Hiiumaa toidutootjatega


Selle aasta Käsitööseltsi poolt korraldataval talvisel omatoodangu laadal saad lisaks jõuluvana kotti potsatavatele kingitustele veelgi rohkem tuttavaks Hiiumaa toidu väiketootjatega. Nendest, keda laadal müügiplatsil kohata võid, on juba üsna pikk nimekiri. Aga lisaks tavalisele tutvustusele esitleb Käsitööselts laadal meie toidutootjaid ja nende tooteid üksipulgi ning saad maitsta häid hiiumaa toidunäidiseid. Mõni hea toode on ehk jäänud proovimata, ja sestap ka ostmata, et ei ole osanud tähele panna, või ongi nii uus, et ei ole veel saanudki mekkida. Tule 13. ja 14. detsembril Kärdla Kultuurikeskusesse jõulaadale ja vaata kõike oma silmaga ja maitse mõnuga.

Fotol: aasta oli siis 2017. Tule ja uudista, mis nüüd teisiti on!

Praeguseks on teada, et tootjatest on end registreerunud esitlustel osalema alljärgnevad:

R 13.12

10:30 – FIE Kaire Vannas Lepaniidi talu. Erinevaid kitsepiima tooted - juust, jogurt, karamellimaius, kitsepiimast leivamääre.

11:30 - Delis Nabbi ja Siiri Kruus – kodused küpsetised ja leib

12:30 – Mainegrupp OÜ, Ain Koor - õlu

13:30 - Kalle Koppel – mesi, kodused küpsised

14:30 - Hiiumaa Köök ja Pagar – leib ja teised küpsetised

15:30 – Pilderi OÜ, Ivo Lõppe - liha ja vorsti tooted

16:30 - Truubi talu, Ester Tammis – suitsuliha, kuivatud seened, sült, seakõrvad ja hapukapsas Lemmena mesindus - mesi

17:30 – Tahe OÜ, Heli Hahndorf - Hiiumaa mullijoogid leedrist

18:30 - Indrek Kutser – mesi

 

L 14.12

10:00 – Servasahver Maiu Aasma – hoidised, ravisalvid, hapukapsas

11:00 - Hiiu Gourmet OÜ – metsasaadused purgis ja pudelis

12:30 – Mainegrupp OÜ - liha ja lihatooted

13:30 – Lemmena mesindus - mesi

Laadakutse on siin

Pilte 2019 Omatoodangu Jõululaadalt

 

Müügiedendustööd Kärdla Jõululaadal toetab Hiidlaste Koostöökogu PRIA meetmest Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus (MAK 2014-2020 meede 16.4).